Hverdagen med corona

Før corona havde vi en hver dag, nu har vi på mange måder en anden.

Meget er forandret, men rigtig meget er det samme.

Den praksis, vi havde før hvor børnene var meget aktive medspiller omkring måltidet, er nu erstattet af, at det kun er de voksne, der øser op, dækker bord mm., så øv meget gerne der hjemme, så børnene fortsat får mulighed for at træne disse færdigheder.

Tidligere legede børnene på tværs af grupper, det gør de ikke længere i tidsrummet 9.00-15.00. Kun om morgenen og eftermiddagen er det muligt. Det kan være svært at forstå - både for børn og voksne - men vi skal hele tiden have for øje, at det er for at beskytte os alle sammen. Hvis der skulle komme et smittetilfælde, vil det måske ikke være nødvendigt, at lukke hele institutionen ned.

Legpladserne er delt i zoner, hvor man skiftes til at være, så alle får de samme muligheder. Det fungerer faktisk rigtig godt - specielt i Frødalen oplever vi, at der er færre konflikter, færre børn/voksne den enkelte skal forholde sig til. Zonerne har en størrelse, der er meget mere overskuelig, hvilket for nogle kan være en stor fordel. For andre kan det være en begrænsning, som vi må forholde os til på anden vis. F.eks. ved ofte at være på ture.

Som forældre kommer I ikke ind i institutionerne, så det kan være vanskeligt at følge med i det hele. Husk vi har telefontid hver dag mellem 12-13, hvor I gerne må ring om stort som småt.

Skriv/ring til os, hvis der noget information der mangler.